Ga naar de inhoud

booming business story van Virevolte

Renard Virginie

Ik was 21 jaar lang onderwijzeres en door de ups en downs van het leven heb ik mijn eigen kledingwinkel geopend.

Na het afwegen van alle voor- en nadelen, besloot ik het sprongetje te wagen. Sinds vijf jaar run ik mijn eigen damesboetiek, met maten variërend van 36 tot 56, en eerlijk gezegd heb ik nergens spijt van. Ik werk met collecties die bekend staan om hun kwaliteit en pasvorm, en mijn klanten zijn erg blij met het advies dat ze over de modellen krijgen. Het is en geweldige ervaring waar ik geen spijt van heb, en ik ben ervan overtuigd dat groot denken de beste manier is om vooruit te komen.


Kwaliteitsvol en persoonlijk advies voor klanten die allemaal als vip worden behandeld

We mogen curvy vrouwen en sterke vrouwen, niet vergeten. Ook zij hebben het recht om gekleed te zijn in moderne, mooie stoffen en stijlen die passen bij hun lichaamsvorm.

Luisteren naar hun behoeften haalt hen uit hun comfortzone. Ik verkoop kleding van maat 36 tot 56, maar de beste verkopers zijn grote maten omdat die vaak worden vergeten. Kleine maatjes vind je overal.

Bovendien ga ik voor de herfst-winter met een Belgisch merk in zee dat in België produceert. Mijn andere merken zijn Nederlands en Deens omdat ze heel groot uitvallen en mijn klanten altijd weggaan met een maatje kleiner. Dus ze zijn heel tevreden en ik adviseer ze graag. Voor mij zijn het allemaal vips.

Sommigen rijden zelfs 35 minuten om mijn moderne collecties te ontdekken, speciaal aangepast aan alle lichaamsvormen van 36 tot 56.