Ga naar de inhoud

booming business story van Pop’Kidz

Anne-Lise Bouffioux

Ontdek Pop’Kidz, de eenvoudige en duurzame oplossing om je baby te kleden! Met slechts twee evolutieve maten groeit onze biologische kleding met kinderen mee dankzij een ingenieus systeem. Ze is eenvoudig te combineren en aan te trekken en ontworpen om afval en kosten te minimaliseren. Ze wordt op ecologisch verantwoorde wijze gemaakt in Portugal en respecteert de huid en het milieu. Pop’Kidz vindt kleding voor peuters tot 24 maanden opnieuw uit!


Pop’Kidz: Babykleding, maar dan zoals het hoort: eenvoudig, duurzaam en comfortabel.

Pop’Kidz is ontstaan uit de wens om een slim, duurzaam alternatief voor kinderkleding te bieden. We hebben ervoor gekozen om de normen van de kindermodebranche te trotseren door een innovatief concept te introduceren: slechts twee evolutieve maten voor onze babykleding, van de geboorte tot twee jaar.

Deze aanpak vereenvoudigt niet alleen het leven van ouders doordat er minder kleding nodig is, maar verlaagt ook de aankoopkosten. Onze kleding is zowel huid- als milieuvriendelijk, gemaakt van hoogwaardige biologische materialen en geproduceerd op een ecologisch verantwoorde manier in Portugal.

Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om kinderen anders te kleden, zonder in te boeten aan comfort of stijl. Onze producten zijn ontworpen om makkelijk aan te trekken en te combineren, met unisex basics die creatieve outfitkeuzes aanmoedigen. Door te focussen op duurzaamheid en bruikbaarheid hopen we andere bedrijven in de textielsector te inspireren om meer verantwoordelijke praktijken toe te passen en nieuwe wegen in te slaan. Onze geschiedenis illustreert ons engagement om innovatieve oplossingen te vinden voor gezinnen en bewust consumeren te promoten.

Deze innovatieve aanpak is positief ontvangen door ouders die zich zorgen maken over de toekomst van de planeet. We zijn trots op onze bijdragen aan een geleidelijke transformatie richting duurzamere kledingkeuzes en hopen een inspirerende rol te blijven spelen in ons vakgebied.