Ga naar de inhoud

booming business story van AXS Guard

AXS Guard

Alex Ongena

Sinds 1996 beveiligt AXS Guard Belgische organisaties van klein tot groot tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Met toonaangevende expertise en innovatieve oplossingen profileren wij ons als een betrouwbare partner. Onze klantgerichte aanpak en focus op preventie hebben geleid tot een echt succesverhaal. Dagelijks stoppen we 10.000.000 gevaren en beschermen we ruim 1.500 klanten proactief tegen cybercriminaliteit, datalekken en andere online risico’s. Op die manier kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun core business.


Door innovatie en een klantgerichte benadering dagelijks meer dan 10.000.000 cyberaanvallen afslaan.

Elke dag houdt AXS Guard (Able bv) meer dan 10 miljoen cyberaanvallen tegen. En dat doen we met onze proactieve benadering van cyberbeveiliging. Onze bedrijfsgeschiedenis is er een van ups-en-downs, maar door onze vernieuwende visie, ons doorzettingsvermogen en ons geloof in het bedrijf, zijn we helemaal op de goede weg.

Ons verhaal begint in 1996 met de oprichting van AXS Guard, een bedrijf dat zich vanaf het begin richt op het leveren van hoogwaardige cybersecurityoplossingen. Een belangrijk keerpunt in onze geschiedenis was de ontwikkeling en lancering van onze totaaloplossing Observe en Protect in 2017. Deze Managed Cybersecurity Service markeerde op dat moment een nieuwe fase van groei en innovatie voor ons bedrijf. Omdat de oplossing zo relevant is voor quasi elke organisatie, kunnen we de lancering van Observe en Protect beschouwen als een soort wedergeboorte van AXS Guard.

Na twee overnames besloten we in 2017 om weer onafhankelijk te worden. Dit besluit kwam voort uit ons onwankelbare geloof in de kracht en potentie van onze Observe en Protect-oplossing. We zagen de noodzaak voor bedrijven om niet alleen reactief, maar vooral ook proactief te zijn in hun cyberbeveiliging. Met Observe en Protect bieden we een geïntegreerde aanpak die continue monitoring, detectie en bescherming omvat. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, zonder zich zorgen te maken over cyberdreigingen.

Wat ons verhaal echt tot een succes maakt? Onze toewijding aan innovatie en onze klantgerichte benadering! We luisteren regelmatig naar de behoeften van onze klanten via klant- en partneronderzoeken en passen onze oplossingen daarop aan. Dit heeft ons geholpen om een betrouwbare partner te worden voor zowel grote als kleine bedrijven in diverse sectoren. Kwaliteit, betrouwbaarheid, eenvoud en flexibiliteit zijn belangrijke DNA-componenten van AXS Guard. die we elke dag tastbaar maken voor onze klanten. Onze klanttevredenheid wordt onderstreept door de uitzonderlijke scores op o.a. klantensupport, expertise en bereikbaarheid.

We zijn op en top Belgisch, waardoor we klanten in hun eigen taal te woord kunnen staan en, indien nodig, snel ter plaatse zijn. De intentie van Observe en Protect is niet om goede cyberhygiëne bij organisaties te bevorderen, maar ook de cyberbeveiliging van onze klanten aanzienlijk te vergemakkelijken. Onze service is helemaal gericht op het ontzorgen van onze klanten. De Managed Cybersecurity Service wil bedrijven een veilige online werkomgeving bieden, terwijl zij zich 100% kunnen focussen op hun core business.

Onze onafhankelijkheid in 2017 terugwinnen was een intens traject, maar de nieuwe aanpak heeft AXS Guard op vele vlakken gesterkt. Wij zijn trots dat we méér dan 10 miljoen aanvallen per dag kunnen afslaan.