Ga naar de inhoud

booming business story van Pleisterwerken Verhelst

Pleisterwerken Verhelst

Wouter Verhelst

Pleisterwerken Verhelst is gespecialiseerd in binnenpleisterwerken voor woningen en commerciële projecten. Ooit begonnen als eenmanszaak, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf. Ons succes is te danken aan ons ontwikkelde ERP-systeem, dat de processen optimaliseert, de efficiëntie verhoogt en de klanttevredenheid verbetert. Deze innovatie stelt ons in staat om vlot en consistent projecten van hoge kwaliteit op te leveren en duurzame klantrelaties op te bouwen.


Ons succesverhaal gaat over de groei van ons bedrijf dankzij ons kwalitatieve pleisterwerk en ons eigenzelf ontwikkelde werkmethodiek/ERP-systeem.

Pleisterwerken Verhelst begon als een eenmanszaak vol passie voor pleisterwerken. Het idee was eenvoudig: hoogwaardige pleisterwerken leveren met een sterke focus op klanttevredenheid en vakmanschap. In deze sector staan vertrouwen en kwaliteit centraal, en dus wilde Wouter Verhelst zijn bedrijf opbouwen op basis van deze waarden. Vanaf de start groeide Pleisterwerken Verhelst door voortdurend te investeren in innovatie en technologie. Een cruciale ontwikkeling was de creatie van een eigen werkmethodiek en ERP-systeem.

Onze belangrijkste elementen van succes:

● Vakmanschap en kwaliteit: Ons streven naar hoge kwaliteitsnormen heeft ons een sterke positie op de markt opgeleverd. Elk project, of het nu gaat om een residentiële woning of een grootschalig commercieel gebouw, wordt met dezelfde toewijding uitgevoerd.

● Innovatie: Onze zelfontwikkelde werkmethodiek en ERP-systeem stellen ons in staat om onze projecten efficiënt te beheren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dankzij dit systeem kunnen we beter plannen, communiceren en aanpassen, wat leidt tot een gestroomlijnd proces en hoogwaardige resultaten.

● Klantgerichtheid: Door nauw samen te werken met onze klanten en hun behoeften centraal te stellen, bouwen we duurzame relaties op en creëren we tevredenheid en vertrouwen. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we altijd naar feedback luisteren en voortdurend verbeteren.

● Inspiratie, originaliteit en vernieuwing: Dit maakt ons succesverhaal inspirerend: de transformatie van een eenmanszaak naar een toonaangevend bedrijf door middel van innovatie en technologie. Onze aanpak bewijst dat traditionele ambachten met moderne technologieën kunnen worden gecombineerd om uitzonderlijke resultaten te bereiken.