Ga naar de inhoud

booming business story van ISOLEAZ

Brieuc Thoumsin en Pierre Guinsbourg poseren voor een vrachtwagen met reclame voor Isoleaz. Aan hun voeten zit een grote hond.

Pierre Guinsbourg

Als jong isolatiebedrijf is ons doel eenvoudig, maar ambitieus: gevestigde waarden in de bouwsector veranderen door een ongeëvenaarde klantervaring te bieden en tegelijkertijd milieuvriendelijke praktijken en innovatieve technologische oplossingen te introduceren.

We gaan voor transparantie, onze impact op het milieu minimaliseren en zorgen voor bewustwording van het belang van technologie. Dat laatste doen we door hulpmiddelen zoals drones, Spike-afstandsmeters en 3D-scannen van gebouwen te integreren, kunnen we onze klanten nauwkeurige en transparante metingen bieden en tegelijkertijd een ongeëvenaarde kwaliteit van het werk garanderen.

Kortom, we zijn een jong isolatiebedrijf dat vastbesloten is om de normen voor transparantie, duurzaamheid en innovatie in de bouwsector opnieuw te definiëren. We zijn trots op onze missie en onze toewijding aan onze klanten en onze planeet, en we kijken ernaar uit om onze industrie verder in een betere toekomst te loodsen.


Isolatie transformeren met transparantie, ecologische innovatie en geavanceerde technologie: een succesverhaal dat het volgen waard is!

ISOLEAZ is een isolatiebedrijf dat de bouwsector in België wil veranderen. Vanuit een gedurfde missie hebben mijn partner en ik besloten om te bewijzen dat het mogelijk is om bouwprojecten uit te voeren met dezelfde efficiëntie en transparantie als in sectoren die bekend staan om hun onberispelijke processen.

We zijn ons bewust van de hardnekkige vooroordelen tegenover bouwbedrijven en hebben ervoor gekozen om transparantie vanaf het begin centraal te stellen in onze aanpak. We stelden vast dat de Belgen sceptisch waren door het gebrek aan duidelijkheid en de vertragingen die vaak met deze sector worden geassocieerd. Daarom hebben we van transparantie ons credo gemaakt en bieden we onze klanten gedetailleerde, nauwkeurige offertes in een recordtijd van slechts één dag, direct op locatie en met een hoge mate van precisie.

Ons succes is te danken aan praktijkervaring in verschillende sectoren. In tegenstelling tot de heersende norm, waar mensen eerst het technische vak leren en dan pas het management, hebben wij het klassieke patroon omgekeerd. Deze ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in elk proces, waardoor we onze aanpak kunnen innoveren en perfectioneren.

Om onze visie te realiseren, hebben we ook veel geïnvesteerd in technologie. We hebben zelf een robuuste IT-infrastructuur ontwikkeld, aangedreven door Odoo en uitgebreid met onze in-house applicaties, die ons in staat stellen om een groot aantal bouwprojecten tegelijkertijd te beheren en op hetzelfde moment een uitstekende kwaliteit van dienstverlening te garanderen. Dankzij geavanceerde tools en geautomatiseerde processen hebben we onze activiteiten op een spectaculaire manier geoptimaliseerd en bieden we onze klanten ongeëvenaarde duidelijkheid, snelheid en transparantie.

Ons succes is tastbaar: in slechts één jaar tijd zijn we van nul naar 124 projecten gegaan, met 70 reeds voltooide projecten en een maximaal tevredenheidspercentage. Elk project dat we ondernemen heeft een tastbare impact op onze klanten en onze gemeenschap. We hebben een aantal ontroerende getuigenissen ontvangen van tevreden klanten, die het belang van ons werk in hun dagelijks leven onderstrepen. Daarnaast heeft onze snelle groei werkgelegenheid gecreëerd in onze regio, wat heeft bijgedragen aan het versterken van de lokale economie.

Vandaag kijken we met trots terug op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar bovenal kijken we optimistisch naar de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat ons verhaal andere ondernemers kan inspireren om zichzelf te overtreffen en hun dromen na te jagen met passie en vastberadenheid. Sluit je aan bij onze missie om de toekomst van de bouw te herdefiniëren. Samen kunnen we een verschil maken.