Ga naar de inhoud

booming business story van Célie Van Augenhaege

Célie Van Augenhaege

Célie Van Augenhaege

Ontwerpster van originele, kleurrijke en elegante sieraden, die gebruik maakt van een grote verscheidenheid aan materialen (roestvrij staal, messing, jesmonite, hout, parelmoer, email, natuursteen, hars, …). De productie van de sieraden gebeurt volgens een duurzame aanpak (Belgische en Franse leveranciers, tweedehands parels, duurzame materialen …) en met een grote aandacht voor allergierisico’s!


Mijn passie voor sieraden delen en elke vrouw de vrouwelijke touch aanreiken die ze nodig heeft!

Als juweelontwerper probeer ik voortdurend nieuwe technieken te leren en de stijlen van mijn sieraden te diversifiëren om aan mijn eigen wensen en die van mijn klanten te voldoen.

Ik hou er van om mijn passie en positieve energie te delen, of dat nu op ambachtelijke markten is of tijdens de sieradenworkshops die ik organiseer. Daarnaast hou ik erg van menselijk contact en dat voel je, want mijn vrolijkheid werkt aanstekelijk. 😊 Ik wil ook duurzamer werken door zoveel mogelijk een beroep te doen op Belgische of Franse groothandelaars en door te recycleren in plaats van te overconsumeren (tweedehands kralen, tweedehands juwelen …). Tot slot ben ik blij om te zien dat vrouwen het aandurven om iets vrouwelijks uit te proberen en weer met hun vrouwelijkheid te connecteren. Wanneer je een juweel koopt of maakt tijdens een van mijn workshops trakteer je jezelf op een momentje en doe je jezelf een vrouwelijk, elegant en uniek accessoire cadeau. We leven tegen 1000 km/u en vergeten dus makkelijk onszelf. Dus zulke momentjes lijken mij essentieel!