Ga naar de inhoud

booming business story van MijnMaatkasten

MijnMaatkasten

Stijn Cox

MijnMaatkasten produceert kasten op maat voor professionals! We richten ons onder andere op zelfstandigen (in bijberoep) om hen te ondersteunen zonder dat ze direct grote investeringen hoeven te doen. Het opstartenvan een zaak vraagt namelijk veel investeringen. Door met ons samen te werken, kun je die opstartkosten aanzienlijk verlagen! Daarnaast staan onze diensten open voor andere professionals, zoals haardenbouwers en aannemers.


Ondersteuning van de professionals bij de productie van hun maatkasten!

Als ondernemer begrijpen wij dat er meer nodig is dan alleen maar state-of-the-art machines om een interieurbedrijf succesvol te maken. Het gaat om de perfecte combinatie van verkoop, opmeting, ontwerp en visualisatie. De organisatie van ons eigen interieurbedrijf heeft ons geïnspireerd om verder te gaan en onze ervaring te delen. We hebben geleerd hoe belangrijk het is om voortdurend te blijven evolueren en vernieuwen, maar we begrijpen ook dat dit veel vraagt van een onderneming. Met passie voor maatkasten willen we graag anderen aanmoedigen om hun dromen waar te maken en te blijven streven naar groei en verbetering.

Wij begrijpen hoeveel dat ondernemingen moeten investeren om maatkasten te kunnen produceren. Daarom nemen wij dat kostenbeheer volledig uit de handen van onze klanten! Zij hoeven alleen onze ontwerpen aan hun eindklant te geven en hen te overtuigen van hun schrijnwerkkwaliteiten, wij doen de rest!

Het voortdurend streven naar verbetering en openstaan voor nieuwe bedrijfskennis is cruciaal om een onderneming succesvol te maken!