Ga naar de inhoud

booming business story van Les Entreprises Esmer

Islam Esmer

We zijn actief in de bouwsector, in speciale technieken – HVAC & Sanitair, op grote werven – tijdelijke of mobiele bouwplaatsen genoemd – voornamelijk in nieuwe projecten, voor zowel de openbare als de particuliere markt. En dit in heel België


2 broers, een schat aan expertise, een bedrijf dat blijft groeien

Les Entreprises Esmer S.A. is een familiebedrijf dat in 2007 is opgericht door Islam en Murat Esmer. De 2 broers begonnen in het onderhoud van gebouwen met slechts één stagiair, Robin, die nog steeds bij hen werkt. Al snel werd de kwaliteit van ons werk en onze kennis van en inzicht in ons werk duidelijk. Door nieuwe getekende contracten waren we genoodzaakt om mensen aan te werven.

Vandaag de dag heeft ons bedrijf bijna 90 mensen in dienst, waaronder lassers, pijpfitters (verwarming en sanitair), kanaalingenieurs, spreadsheetoperators, elektriciens en HVAC-technici. Het bedrijf heeft een eigen HVAC- en sanitair ontwerpbureau. En we zijn nog steeds aan het aanwerven.

Naast de kwaliteit van ons werk zijn we ook erg kieskeurig over de veiligheid van ons personeel. Omdat we er zelf zijn geweest, kennen ze de moeilijkheden op de locaties. Opleiding is ook een belangrijke zaak. We moedigen ons personeel dan ook aan om opleidingen te volgen in veiligheid, administratie, nieuwe technieken …

We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot “Gazellen van de Bouw 2015” door de prestigieuze Belgian Building Awards, in de categorie “starters”. Deze prijs bekroont het snelst groeiende bedrijf. Daarnaast wonnen we ook talrijke prijzen en nominaties voor de naleving van veiligheidsinstructies door onze buitenteams.