Ga naar de inhoud

booming business story van KDS Consult

KDS Consult

An Warrens

KDS is gespecialiseerd in dak- en schrijnwerken, gevelbekleding en zolderinrichting, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het motto van elke vakman en elk team is eenvoudig: doe je werk zoals je dat thuis zou doen. We beginnen stipt, werken binnen het afgesproken budget en leveren kwaliteit. Open en heldere communicatie met klanten en architecten is cruciaal. Van grote werven tot kleine uitbreidingen, elk project voeren we uit met passie en zorg. Op ons kan je rekenen: wij zitten nokvol passie.


Ons succesverhaal draait om durf en doorzettingsvermogen, want met hard werken en passie kun je alles bereiken. Als je doet wat je graag doet, voelt het nooit aan als werken.

KDS begon in 2011 als een gezamenlijke droom van mezelf, An Warrens, en mijn man Kenneth De Smet. Na jaren ervaring in de privésector voelden we, dat het tijd was om onze eigen onderneming te starten. Vanuit onze garage in Beveren, met alleen maar een aanhangwagen vol isolatie, begonnen we gespecialiseerde diensten in na-isolatie en zolderinrichting aan te bieden. Het idee was eenvoudig maar krachtig: hoogwaardige, betrouwbare en klantgerichte diensten leveren met een persoonlijke touch.

Vanaf het prille begin lag onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. We hebben geïnvesteerd in opleidingen en netwerken,zo bouwden we onze expertise en reputatie op. Elke verdiende euro werd opnieuw in het bedrijf geïnvesteerd. Dat resulteerde in groei en uitbreiding. We breidden uit van een garagebedrijf naar een volwaardige onderneming met een magazijn en later een inspiratieruimte in Beveren.

We trokken ervaren vakmensen aan en boden interne opleidingen, zoals IBO, om talentvolle medewerkers te engageren en op te leiden. Dat was cruciaal voor onze groei. We voegden dak- en gevelwerken aan onze diensten toe, waardoor we een bredere scala aan oplossingen konden aanbieden aan onze klanten.

Onze aanpak: wij voeren elk project uit alsof het voor ons eigen huis is. Ons motto: doe je werk zoals je dat thuis zou doen. Deze filosofie zorgt ervoor dat we altijd streven naar het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit. Via open en eerlijke communicatie met klanten en architecten hebben we sterke relaties opgebouwd.

We hebben ons constant aangepast aan de behoeften van de markt. Of het nu gaat over de implementering van de nieuwste technologieën in bouw en isolatie of over de uitbreiding van onze diensten, we blijven ons ontwikkelen om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We zien onze medewerkers als het hart van onze onderneming; door te investeren in hun ontwikkeling en welzijn, hebben we een sterk en gemotiveerd team opgebouwd dat ons succes oplevert.

Ons verhaal laat zien dat je met moed en vastberadenheid veel kunt bereiken, zelfs als je met beperkte middelen begint. Door te werken met passie en liefde voor ons vak, hebben we een bedrijf opgebouwd dat niet alleen succesvol is, maar ons ook voldoening geeft. De behoeften van onze klanten begrijpen en erop anticiperen heeft de essentie van ons succes gevormd.

Maar ook de flexibiliteit om ons aan te passen aan nieuwe marktomstandigheden en klantenwensen heeft ons geholpen om succesvol te blijven. Onze appreciatie voor de medewerkers en onze manier van leiderschap creëren een vertrouwensband waarmee wij een hecht en gemotiveerd team opbouwen. Dit kan andere ondernemers en projectleiders inspireren.

Wat KDS echt inspireert, is onze reis van een klein en ambitieus bedrijf naar een gevestigde speler met een divers aanbod met een sterke reputatie. We bewijzen dat je met hard werken, passie en een duidelijke visie elk project succesvol kan maken. Onze benadering van klanttevredenheid en kwaliteit, gecombineerd met een sterke focus op teamontwikkeling, maakt ons tot een model voor innovatie en doorzettingsvermogen. Voor andere ondernemingen en projectleiders biedt ons verhaal een duidelijk voorbeeld van hoe toewijding, flexibiliteit en klantgerichtheid leiden tot duurzaam succes.

Onze slogan Nokvol passie weerspiegelt perfect de essentie van onze onderneming!