Ga naar de inhoud

booming business story van FlatWin

FlatWin

Trisolino Thomas

Na mijn studie aan de universiteit was mijn traject nog niet duidelijk. Dus koos ik voor een job waarbij ik mijn handen meer kon gebruiken en volgde ik een opleiding voor mecanicien voor motorfietsen. Ik ben onderaan de ladder begonnen in een motorzaak, met het wassen van motoren, en in de loop der jaren heb ik me omhoog gewerkt. Tegelijkertijd werkte ik thuis als zelfstandige in bijberoep aan motoren in een kleine ondergrondse parkeerplaats. En kijk, het heeft gewerkt!


Doorzettingsvermogen loont: van zelfstandige motorhersteller in bijberoep naar succesvolle ondernemer met eigen werkplaats

Na mijn studie aan de universiteit was mijn traject niet duidelijk genoeg, dus ging ik terug naar school om motorfietsmonteur te studeren.

Ik kon het bedrijfsleven ervaren door helemaal onderaan te beginnen, motoren te wassen, en me geleidelijk op te werken tot technicus. Tegelijkertijd werkte ik thuis als zelfstandige in bijberoep aan motoren. Ik werkte in een open parkeerplaats van 8 m2 in de ondergrondse parking van een appartementsgebouw. Mijn bedrijf groeide en na 4 jaar kon ik ervan leven. En hier sta ik aan het hoofd van een werkplaats die oude motoren restaureert en slechts één merk onderhoudt: BMW.