Ga naar de inhoud

booming business story van Hanin

Foto van Mathilde Rutot

Denis & Mathilde Rutot

Onze visie: het vervaardigen van glas, ramen en deuren op ambachtelijke wijze sinds 1905.

Onze missie: het leveren van een glasoplossing, op maat gemaakte stalen/aluminium/pvc ramen en deuren die zowel esthetisch als energiezuinig zijn.

Onze waarden: passie, uitmuntendheid, welzijn en flexibiliteit.


Tijden van crisis zijn vaak een bron van creativiteit

In 32 jaar hebben Denis en Mathilde Rutot vier bedrijven overgenomen: Hanin in Marche, Miroiteries Jamboise in Namen, Drion in Gembloux en Comptoir des Glaces in Aarlen.

Ondanks drie wereldwijde economische crisissen die (in)direct de Belgische kmo’s hebben getroffen, hebben we met Châssis Hanin blijk gegeven van veerkracht door ons te richten op nieuwe producten en markten. Tijden van crisis zijn vaak een bron van creativiteit. Voor Hanin betekent dit het promoten van onze competenties in glasproducten en schrijnwerkerij buiten onze grenzen, met de opening van een kantoor en verkooppunt in het Midden-Oosten en een glasblazerij in het Groothertogdom Luxemburg. Deze uitbreiding getuigt van ons vermogen om ons aan te passen aan economische uitdagingen en nieuwe groeikansen te grijpen en dat terwijl we onze positie als Belgische leverancier van oplossingen versterken.