Ga naar de inhoud

booming business story van Conserverie & Moutarderie Belge

Een foto van Laurent, Rachel en Raphaël Renson

Raphael Renson

Ons merk Maria & Franz produceert en verkoopt culinaire sauzen, vinaigrettes en smeerpasta’s van topkwaliteit in herbruikbare potten met statiegeld. Met onze aanpak willen we verpakkingsafval verminderen door consumenten aan te moedigen om herbruikbare potten terug te brengen en zo bij te dragen aan een duurzamere keten. Andere sterke punten van ons merk zijn de kwaliteit van onze producten en onze inzet voor het milieu, waardoor we consumenten een groenere optie bieden en toch enorm inzetten op de smaak van de producten.


Maria & Franz: gastronomische sauzen in herbruikbare potten met statiegeld, een combinatie van productkwaliteit en ecologisch engagement

Ons merk Maria & Franz werkt volgens een vernieuwend idee: gastronomische sauzen van topkwaliteit aanbieden in herbruikbare potten. Daarnaast promoot het een milieuvriendelijke aanpak en staat het tegelijkertijd garant voor een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Nu milieubewustzijn meer dan ooit hoog op de agenda staat, anticiperen we met Maria & Franz op de behoeften van de consument door een duurzaam alternatief voor traditionele verpakkingen aan te bieden. De kracht van onze ontwikkeling ligt in de onberispelijke kwaliteit van onze producten, onze inzet voor een duurzaam milieu en ons vermogen om een unieke klantervaring te creëren.

Op onze website promoten we onze ecologische aanpak door het gebruik van herbruikbare potten met statiegeld in de verf te zetten, die het verpakkingsafval aanzienlijk verminderen. We beklemtonen ook onze transparante en ethische aanpak en delen informatie over onze kwaliteitsingrediënten en milieuvriendelijke productiepraktijken. Daarnaast inspireren we andere bedrijven om statiegeld te promoten. We willen innovatie en duurzaamheid in de voedingssector aanmoedigen door ons ondernemerstraject en onze uitdagingen en successen te delen.